Tuesday, April 18, 2017

Lunch di Jibby East, Taman Melati.

Assalamualaikum..

Apa khabar korang? Pia tak sihat hari ni. Demam berjangkit dari kawan tempat kerja. Tapi pia dtg je kerja sbb rasa masih boleh buat kerja lagi. Takda lah sampai tak larat.

Last Sunday, Pia pergi Jibby East kat Taman Melati, KL. Alkisahknya nak celebrate birthday kawan tu kat tempat lain. Last-last plan tak menjadi, kita gi Jibby East sbb birthday girl teringin pergi sana. Dia mmg suka sgt explore tempat makan baru.  Kami pun ikutkan je lah. (:

Masa masuk je dah nampak dah mural bunga kat luar tu cantik sangat! Bila masuk tu interior design dia pun cantik. Sesuai lah awak-awak kalau nak spend time lunch dgn yg tersyg kat sini. Tapi tempat duduk mcm limited jugak sebenarnya. Masa kami dtg pun, kami kena duduk kat meja panjang kat tengah. Kalau ramai-ramai tu confirm menyampuk org sebelah berbual :D

So, kami pun belek-belek menu & order. Alaaaa, pia tak ingat sangat apa nama menu ayam tu. Tapi seriously sedap! Puas hati lah with that price.



Pia share lah dgn korang gambar kat sana. Tapi tak lah byk sgt. Korg haruslah dtg & make sure ada lah budget lebih RM 50 per person dalam tangan :) . Sekali sekala, reward yourself.

Nah gambar :






Birthday girl yg baju maroo  tu! Eh Pia & Mira ntah mcm mana pakai baju color sama. Nasib tudung tak sama! sbb pia ada terfikir nak pakai tudung bawal tu juga cuma tukar fikiran last minute sbb sugarscarf tu harap beli je tak dipakai-pakai lebih setahun dah.. :p 

Okayyyy, korang datang lah kalau berkesempatan. Sekian.


Wassalam.

xoxo,
Pia

No comments:

Post a Comment

Make up. Perlu ke?

Assalamualaikum.. Hai semua, buat apa tu korang? Pia tak sihat beberapa hari lepas. Hari ni dah ok sikit. Bangun pagi terus mengemas, b...