Thursday, March 30, 2017

Down My Memory Lane..Beauty and The Beast

Assalamualaikum..

Hai korang! (: Sihat tak? Pia sihat alhamdulillah. Cuma Pia baru lepas outstation, jadi Pia mcm penat sikit. Tapi.. penat Pia terubat bila balik je dari sana, Pia terus pi tengok movie yg korang semua tunggu-tunggu. Beauty and The Beast!. Mood Pia totally change hari ni dek kerana movie tu tau! Pia mmg suka tgok movie fairy tale and cartoon animation. Sbb, selalunya, movie genre mcm ni tak mengecewakan Pia. Kalau movie mcm mengecewakan sikit pun, semua tu terubat dgn watak-watak diorg dalam tu. So, I don't mind. (: 

Berapa bintang Pia nak bagi? Hehe Pia bagi 4.7 bintang! sebab, pada Pia, alaaaa hero tu boleh lagi handsome! Haha. Seriously, masa tengok movie ni. i felt like gleeing all the way throughout the movie. Rasa nak nyanyi sama-sama. Semua org dalam wayang pun full with emotion. Time sweet pun awwwww sama-sama. 

Lagi, Emma Watson sangat-sangatlah cantik tau! Rasa mcm girl crush sangat! Nah Pia bagi tengok sikit. Sbb Pia malas nk download banyak-banyak. All the setting smua cantik. Haihhh rasa mcm nak pergi sana tau! Sepanjang movie tu, Pia letak diri dalam watak Belle. Bestnya jadi cantik & finally your fearless bring you to happiness and live your life happily ever after. Awwwwww... (':

Nah gambar! 




Isn't she's lovely?


Ok korang, Pia nak cari lunch. Lapar sgt dari semalam ni tak menjamah nasi. Subway je guys. What an hectic day it was.

Wassalam

xoxo,
Pia

No comments:

Post a Comment

Dari Hati ke Hati.

Assalamualaikum.. Berkata tentang hati, semua manusia punya hati *cehh ayat. Baik ke tak baik tu terpulang pada yg menilai. Dan sebai...