Wednesday, March 29, 2017

Cat's Signature, Bangi

Assalamualaikum..

Hi Guys! Last week Pia teman kawan visit aunty dia kat Bangi. Pia ada kawan juga kat area Bangi tu. So, memandangkan roommate dia balik kampung, dia kebosanan. So kita hang out sekali. Ya lah, mak kawan Pia, bila jumpa adik dia, 3 jam xhenti borak :D. Bila kami dah settle hang out pun, mak dia still masih bercakap. & sepupu kawan Pia tu bila kitorg sampai je, dia cakap "OMG akak, aunty is still non-stop talking in 3 hours!" Haha :D actually baru lepas balik travel Spain-Morocco. Hmmm that's why~~~. 

So, kitorg mulanya tak tahu nak lepak mana. Ingat xpelah, alang-alang teringin sushi, we decided to go to Sushi King kat Bangi Gateaway ja. Tiba-tiba, as usual lah Mira, last minute baru ingat ~~ "korg, kita ada satu kedai sushi baru kat seksyen 6, konichiwa cafe". So, Pia pun tgok some reviews dulu before pergi sana. Hmmm bila sampai, suasana sunyi. Alahaiiii xboleh lah kita nk gelak kuat. So, kita just beli sushi roll & minum je. So, xboleh nak kasi korg review lagi. 

Lepastu masa tgh makan kt situ. baru lah Mira cakap lg ada cafe kucing kat area situ. Haiiii lah si Mira ni. Kitorg pun pi lah sana. Sbb masing-masing suka kucing, kita tengok kucing dulu. Ok, adult per person RM 10 yaaa! 

Gambar banyak pada kawan. Pia pun tak sempat nak snap gambar banyak-banyak dek kerana kucing semuanyaaaaaa comel! So, Pia umbrella lah gambar kat sana yg tak berapa banyak. 

Pia comel ke kucing yg comel? which one? Hihi kidding :D

Heyyy Mira with me! Dulu dia tak suka sgt dgn kucing. Sekarang...~~ hmm cat's lover

Pia lagi ... XD

& Pia lagi .. :'D

Okayyyy, comel kannn? Okay guys, sampai sini ja pia share dulu. Jumpa lagi di next entry! (:


Wassalam


xoxo,
Pia

No comments:

Post a Comment

Make up. Perlu ke?

Assalamualaikum.. Hai semua, buat apa tu korang? Pia tak sihat beberapa hari lepas. Hari ni dah ok sikit. Bangun pagi terus mengemas, b...