Saturday, March 16, 2013

bunga-bunga impian (:


... بسم الله الرحمن الرحيم

Dengan nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Assalamualaikum (:

Rindu bertamu di Abu Dhabi. Cinta Qaseh. 

Dua tajuk cerita ni cukup menggambarkan betapa hati ni berbunga-bunga. nak ke sana dan ke mari.. hiks :D ..

Alhamdulillah program 1 citizen hari ni berjalan lancar. Esok exam pulak.. Moga2 lulus n dpt certificate. Amin (:

Ok, lecturer yg conduct 1 citizen td Puan Suhaila. She is a forensic lecturer. tp program 1 citizen ni bukanlah psal 1 malaysia or something like that.. bukan.. more like technology n penggunaan internet. 

Puan cerita psl plagiarism. Rasanya ramai yg tahu ttg ni..hehe :) . sapa yg menghadapi thesis, ehem! msti faham.. teringat mse diploma dulu. mak aihh pening nk wat citation. seriously leceh..dgn journal yg susah dpt. tp advantagenya skrg ni dh ada pengalaman,xdalah mcm terkejut pulak kn..

Puan ada cerita jugak, nanti klau boleh smbung master, sambungla kat overseas.. cuba dptkan pengalaman sebaik mungkin sbb pengalamn susah nk dpt..usaha sebaik mungkin.
 
So,diri ni yg excited ni pun terus search gmbr amsterdam cuz puan ckap, kat situ byk peluang smbung dlm bidang chemistry. Ya Rabbi cantiknya amsterdam! tapi xberharap pun study situ..cuma masih berharap dpt smbung master. :)

Bila dh search gmbr2 ni, teringat salah satu impian yg xpernah terpadam which is nak pergi ke 7 wonders of the world.
Bila tgok dia gi taj mahal, seriously rasa nk menangis cuz teringat impian tu ! 


hey, u should be there with me tau x? waaa :"( *kesat air mata .

Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku. Amin . :')


No comments:

Post a Comment

Dari Hati ke Hati.

Assalamualaikum.. Berkata tentang hati, semua manusia punya hati *cehh ayat. Baik ke tak baik tu terpulang pada yg menilai. Dan sebai...