Tuesday, October 23, 2012

novel karya sendiri

assalamualaikum ..

dah sebulan lebih menghabiskan masa kat u. alhamdulillah dah settle semua test 1 .. tapi .. macam hampagas je test semua. *sigh ..
mcm mana nak ANC cmni.. sufiah, fokus, fokus .. jln dah dpn mata .. usaha sebaik mungkin ..pleaseeee ...

okay, td satu kejadian yg xdiduga tlh terjadi..
alamak ... tolonglah jgn ada moment2 cmni lg pasni..xnak rapuh.xnak rapuh. malu malu malu

1) umur dia sama je ngn kami2 .. alamak! :O
-i really dont know that his age same with us. ingt lg muda.yela, kata lpasn M. so, bila dia kerek sgt xnak bagi no.fon ats urusan yg sgt penting n ats dasar nk suruh pas kan lecture note , mmg la tpaksa menyampah . hot sgt ke? (it was what i felt).

2) lab physical chem.
-ok xdpt pc. redha bljr lagi n lagi susah dr sebelumnya . what the....??
-kat lab, satu meja besar. kakak tu sibuk duk kcau kami bdua . knpa msti ??? aku yg xda kne mngena ngn hidup dia. tolong lah akak. dont.just dont.

3)petang td: analytical lab
-mirul slh pggil..dia ingt nora.tnpa segan silu, dia tnya tp the kiddo rupanya kat situ jugak. xperasan lgsung rupanya . so, bila mirul tgur2, aku tnpa segan silu p ckp bye ..huhu. rupanya dia lg dan lagi.

okay, smbung esok. feel so sleepy

Friday, October 12, 2012

i'm home !!!

assalamualaikum..

alhamdulillah selamat sampai rumah.. ya Allah, letih sesangat.. yelah, lama jem before smpai TBS .. adeiii.. pastu nak tggu smpai segamat lagi lah bercinta...

perjalanan balik ditemani angin aircond yg ya ampun sejuk sangat2.. pulak tu xbawa sweater. aircond tu xbleh nk tutup plak tu. dah blubang. hampesss ...

akhirnya brjaya jugak balik.
tak payah harapkan sesiapa ..
again, xpyh harapkan sesiapa...

thanks pakcik yang baik hantar g seksyen 17
thanks jugak kat aim & encik F yg menemani di sepanjang pjlnn 
(mesej je pun) .. hehe (:

letih2..
nak rehat...
tata ....

wassalam (:

sayasahaja: sitisufiahrosdi

Wednesday, October 10, 2012

sahabat

assalamualaikum

Berdiskusi ttg sahabat, pastinya masing2 punya pengalaman pahit dan manis bersama.
It same goes with me.

Semalam, aku menangis kerana seorg shbt.

yg aku rapat
yg aku syg
yg aku kasih

buat aku menagis teresak-esak

sampainya hati.

sahabat,
mmg perlu kau wujudkan variasi perasaan aku
tp, sedarkah kau
segala kepercayaan aku,
mula hilang sedikit demi sedikit.

kepercayaan yg hilg,
moga kau dgt semula ...

kerana

aku masih berharap.




Tuesday, October 2, 2012

bangun pagi..

assalamualaikum...

hmm. hari ni bangun awal pagi cuz nak siapkan lab report utk esok. byk perkara yg kena buat lately.bdn terasa letih. tp gagahkan la jugak .this is university life. now u know, sufiah. Alhamdulillah.

didi told me tht she want to join me to wake up early morning for studying. but till now, she not even open her eyes! haha :D .. she told me last night,"sufi,kite jeles dgn awak.senangnya bangun pagi even tido lambat". Actually,xdalah mudah sgt. it just that. before tido, kite kena set n kawal mentaliti kita yg tido yg sekejap tu pun satu nikmat n kepuasan. pastu,doalah dgn doa2 yg patut n minta semoga Allah bgunkn kita as what we want to do at tht time.

mata terasa letih sbnrnya. but i have to. kalau xusik ckit segala lab report n pre lab yg lain, alamat xsmpat la gamaknya.huhuhu.
k lah,thts all for this morning.  Heee :D

wassalam

sayasahaja: sitisufiahrosdi

Dari Hati ke Hati.

Assalamualaikum.. Berkata tentang hati, semua manusia punya hati *cehh ayat. Baik ke tak baik tu terpulang pada yg menilai. Dan sebai...