Friday, September 21, 2012

Memoirsss (:

Assalamualaikum

Beberapa hari ni, kaki rasa lenguh .. badan rasa letih.. sbb hari2 naik turun tangga dan bukit .. Hee ,tapi xpelah .. student's life. Normal (: ..

Jadual hari selasa xpack .. tapi ada lab malam .. ya Allah... risau jgk cuz xtahu sapa geng ..fakulti pun scary .. waaaa )': .almaklum,fakulti tertua.. moga xda apa2 yg xdiingini berlaku ..aaminnn . Terpaksa register kelas  lg cuz dah penuh .. uhuk3 ...

Minggu lepas, kami serumates semua keluar. Didi bw kereta. Alhamdulillah, Allah permudahkn urusan kat cni sbb didi is my best friend since diploma ..one day is not enough to tell about her , but really, she is awesome ! (:

Best friend berkumpul. Aini dr Pahang dtg jugak. Rasa happy sampai mengalir air mata. RINDU .. (':

Rindu kawan2 dari pilah yang xdpt sama2 kat shah alam. Masing2 bawa haluan utk berjaya. Well guys, i always pray that, our friendship will never end , EVERLASTING ((:  ..

Rindu segalanya tentang Uitm Kuala Pilah yg pd awalnya, tak suka. Tapi, semakin hari semakin sayang . Hehe ..

Also proud when first batch from Uitm Kuala Pilah , Diploma in Science, like 90% menyambung ijazah ..kat FSG Shah Alam of course, kat puncak alam yg ramai jugak student DIS, kat Unhas,Indonesia ..yg juga student DIS .. (:

like the lecturers have said when we took the last final exam,

"kami seperti membesarkan anak yg belasan tahun (18) yg akhirnya berjaya habiskan diploma di umur puluhan tahun.(21) ..terasa kami juga turut belajar sekali.. 1st batch will always the best. jika kami boleh membandingkn kamu semua dgn batch yg selepas kamu, kami akn katakn kamu semua yg terbaik. terima kasih atas segala kerjasama yg kamu berikan. kami tak risau melepaskn kamu semua slps ini.."


teringt juga pesan terakhir prof bel kelas AS1206D1:

"at first, all of u like a baby. but, finally, with good cooperation u hv shown, and never give up to learn, if i were the interviewer for your job position, i will hire u with open heart. saya halalkn segala ilmu yg saya beri. plz greet me if u meet me at anywhere, and jgn lupa bgtau kamu 1st batch uitm k.pilah "

alamak, over tak cerita ?..hehe ... :p *p/s: tak peduli




No comments:

Post a Comment

Make up. Perlu ke?

Assalamualaikum.. Hai semua, buat apa tu korang? Pia tak sihat beberapa hari lepas. Hari ni dah ok sikit. Bangun pagi terus mengemas, b...